Szia Camilla vagyok
 
Sziasztok! Én egy afrikai származású lány vagyok.Anyukám magyar, apukám Kenyai.Mikor tinédzser lettem anyu elmodta hogy:fiatal korában elment 2 barátnőjével nyaralni Afrikába nyaralni.Kenyába voltak Szafari túrán.Az idegenvezetőjük egy 2 méter magas,fiatal néger férfi volt.Megtetszettek egymásnak.Később elmentek kettesben kocsikázni,majd dugtak egy jót.Azt mondta anyám hogy 30 centis farka volt és hogy alig fért bele. Akkor fogantan az afrikai vadonban.Anyám itthon tudta meg hogy terhes. Gyerekként nagyon furcsa volt hogy mindenki fehér,furcsán néztek rám.Csóka tanár úr egy középkorú férfi volt akinek az volt a szokása hogy minden osztályból kiválasztott 1 diáklány akivel eleinte kedves volt majd nagyon rászállt és szivatta míg le nem feküdt vele.Engem azzal zsarolt hogy megbuktat ha nem fekszem le vele.Iskola után elvitt a közeli parkerdőbe és elővette a farkát és azt mondta: ”egy csók a tanár úr farkára,,Aztán megtanított szopni és hátradöntötte az ülést és megdugott.  Én egyetemre készültem.Közben anyám férjhez ment.Nyár volt,anyám sokat volt távol a munkája miatt így sokat voltam kettesben a nevelőapámmal.Tamásnak hívják.Egyből elvarázsolt latinos külseje.Festette a lakásunkat sokat figyeltem őt munka közben,izgatott ahogy megfeszülnek az izmai miközben dolgozik.Beszélgettünk nagyokat,éreztem hogy a puncim nagyon nedves ha vele vagyok.Elhatároztam hogy el fogom csábítani. Készítettem egy kávét, felvettem a szexi piros bugyimat.Fogtam egy tálcát rátettem a cicijeimet,eléjük raktam a csésze kávét .Kérdeztem hogy kér e kávét,odapillantott és úgy meglepődött mikor meglátott egy szál bugyiban és tálcára felrakott mellel hogy majdnem leesett a létráról. Azt kérdezte hogy megfogom e az “ecsetét,,? Erre elővette a farkát.Míg megitta a kávét felállítottam neki..Simogattam,csókolgattam a farkát,felszoptam a golyóit,a nyelvemmel köröztem a farka hegyén.Szoptam a farkát és közbe vertem,jól lemélytorkoltam.Majd jól megdöngetett.Este második menetre bejött a szobámba.Ezután ha anyám nem volt otthon mindíg jól megbaszott.Ősszel egyetemre mentem, Budapestre.Néha meglátogat a nevelő apám az albérletbe.Kitaláltuk hogy csinál rólam titokban néhány képet hogy aztán szextelefonosként meg tudjam keresni az albére valót.Úgyhogy: kedves férfiak hívjatok és szexeljünk jókat telefonon.Egy forróvérű lány várja a hívásotokat.Maszturbáljunk együtt!!Egy sötét mély barlang vár rátok! 635.- /perc ÁFA-val  06-90-603-677 Camilla
 

0-24 Non-stop elérhető vagyok!!

Élő erotikus forró vonal
Sziasztok srácok! Fanni vagyok. Most végeztem el a középsulit,ahol iszonyatosan kiéltem magam.
 
Kolis voltam,sok sráccal lefeküdtem.4 en voltunk csajok szobatársak.Esténként felszöktek hozzánk a fiúink és jól megbasztak minket a sötétbe.Hallottuk egymás nyögését,a szopás,nyalás,baszás közben keletkező cuppogó hangokat, ami nagyon izgató volt.Még szinte most is hallom az emeletes ágyak nyikorgását,amik csoda hogy össze nem szakadtak olyan vaduk basztak minket. Volt hogy a koli discóba baszattam meg magam a pasimmal.Az ebédlőbe volt megtartva.Táncoltunk majd én felületem a pultra ahol a kaját szokták kiadni.Csókolgatta a nyakamat és mivel szoknya volt rajtam simogatta a puncimat.És finoman megujjazott.Majd jó keményen megdugott.Úgy hogy közben 200 diák volt a teremben.Mivel sötét volt nem látott senki. A hangos zene mellett nem hallotta senki hogy mennyire jólesett,sikítottam a gyönyörtől.Másnap reggelinél vicces volt látni hogy az összes diák ott tolja el a tálcáját ahol a pucér fenekemmel ültem és ráfojt a nedvem a pultra miközben megdugtak. Most itthon töltöm a nyarat,szexuális étvágyam ugyan olyan csak most nincs kivel dugnom és minden bajom.Kérlek segítsetek rajtam!Hívjatok!!!Hogy legyem mire maszturbálnom.Egy forróvérű tüzes kis vadmacska várja a hívásotokat!
 
Élő erotikus forró vonal Hívásdíj:1580.-/perc (Áfá-val) Telefonszámom: 0690-603-225 Hívj!Csók Hiba esetén:szextelefonpontcom@gmail.com
 
 
 

Szia Léna vagyok 19 lettem,és imádom a 19cm! Buli után felmentünk a lakásodba már az ajtóban elkezdél simogatni,vetköztetni lassan kigomboltad a blúzomat, majd a kezedbe vetted a mellemet, és szívogatni kezdte a bimbóimat aztán egyre lejjebb haladt, a forró leheletedet éreztem a bőrömön már mindketten meztelenek voltunk. Közben én csókolgattalak a kezembe vettem a farkadat és egyenletesen húzogatni kezdtem rajta a bőrt. Amitől még keményebb lett és nagyobb.. Majd eléd guggoltam, és bekaptam a farkadat, és szopni kezdtem hevesen. Miután kőkeményre szívtam, az ágyra fektettél és óvatosan rám feküdtél, és belém nyomtad a kemény eres farkadat. Érzékien mozogni kezdett bennem ki be felhúztam a térdeimet, hogy minél jobban belém hatolhass. Egyre nagyobb döfésekkel keféltél, úgy éreztem, mindjárt feljutok a csúcsra… Mikor a hátadba markoltam, jelezve, hogy elélveztem, nem vártál tovább, kikaptad belőlem a farkadat, és a puncimra élveztél egy nagyot. Arra eszméltünk, hogy teljesen pucéran fekszünk egymás mellett az ágyban, simogatjuk egymás testét mindenfelé, de a legintimebb zónákat kihagyva. Én voltam a kezdeményezőbb, én kívántalak meg nagyon … Megfogtam a farkadat, és kezdtem ütemesen húzogatni a kezemmel. Erre te behunytad a szemed, és halkan nyögdécselve bíztattál, hogy folytassam. Mikor már a kezemben állt, mint a cövek, hanyatt fordítottál. Lábaimat az egyik válladra tettem, hogy előkészítsem a terepet a behatoláshoz. Óvatosan csusszantál belém, hol gyorsabban, hol lassabban keféltél, s mikor a csiklómat kezdted el simogatni, elélveztem. Mikor láttad rajtam, hogy végem van, te sem vártál tovább, és miután kivetted belőlem a faszodat, a hasamra fordítottál és úgy dugtál még egy kicsit …nem bírtad sokáig kihúztad és a kerek popsimra élveztél! Hívás díja 1580 brutto per perc. 0-24 Non-stop elérhető vagyok!

telefonszex 06-90-603-214
 
Élő erotikus forró vonal

Szia Kitti vagyok 18 éves baba arcú egyetemista kezdő lány. 

Nagyon szűk a puncim és még szinte szűz. Gyere vetkőztesd le vékony testemet, és élvezd bársonyos hamvas bőrőmet. Szeretnék veled együtt egy nagyot élvezni. Imádom a bőnyálas torkos franciát és a feszes popsimba is bele élvezhetsz. Hívj fel és kényeztetlek! Szívesen beszélgetek veled órákon át! Mézédes csupasz és illatos puncikámat mindig kivánnád annyira finom.

Lábimádat, szerepjáték apa-lánya szóba jöhet a kor nem számít. A hobbim a lovaglás nem csak lovon. Élő  erotikus forró vonal 635.- /perc ÁFA-val

0-24 Non-stop elérhető vagyok!

telefonszex 06-90-603-616

Élő erotikus forró vonal.

Az Úr nőd vagyok és mindent teljesítened kell nekem vagy különben véresre verlek a pálcámmal! 

Én a konyhában, vagyok vacsorát csinálok. 
Utánam jössz, és simogatni kezdem a formás popsimat.
 Hátranyúlok, a tarkódnál fogva közel húzlak magamhoz, és miközben megcsókollak, az ágyékodhoz dörzsölőm a fenekem.
 Teljesen begerjedsz tőlem, feláll a farkad és letéped rólam a ruhámat a tangámat is, hogy nyalhasd a édes puncimat. 
Mikor gyöngéden nyögdécselni kezdek, felállsz és hagyod, hogy egy kicsit Én is kényeztesselek a kezemmel majd a számmal szopni kezdem a nagy farkadat te közben fogod a hosszú hajanat… utána a lábamat, és a combomat kezded simogatni,puszilgatni.. Pár perc múlva úgy gondolod, hogy elég, és rám fordult, és belém tolod a vastag eres farkadat… Egyenletesen mozogsz rajtam ki-be később óvatosan megfordulunk én kerülök felülre, és meglovagollak közben megfogod a melleimet, amelyek ütemre mozognak velem együtt. Kissé megemelkedek és a bimbóimat a szádba teszem és keményre szíod őket. 
Majd a derekamra teszed a kezedet és kéred, hogy lassítsak a tempón, mert nem fogod sokáig bírni, de én inkább körözni kezdtem a csípőmmel.
Uppsz Az arcodról leolvasom,hogy haragszól rám, mert nem tudtál megvárni, de mégis boldog vagy, mert ilyen nagyot még senkivel sem élveztél mostanába…és folytatni akarod,hogy nekem is ilyen jó legyen,mit neked…megakarod hálálni duplán ezt az élményt. Letérdelek a padlóra, és a díványra hajlok pucsitva Te meg hátulról belém hatolsz.. Teljesen belém nyomod a farkadat és átölelsz,hogy a csiklómat is simogathasd. Biztos akarsz lenni benne, hogy én is elélvezem. Megint lassú, hosszú lökésekkel kezded, finoman és gyorsan.. közben játszól a csiklómmal és az egyik mellemmel. Én ekkor rászorítok a puncimmal ami nagyon tetszik neked és begyorsítasz. Tíszta libabőr leszek… Remélted, hogy nem kell már sok nekem az elélvezéshez…alig bírod… Kezdek egyre hangosabb lenni nyögök..aaaaahhh szinte sikoltozóm..,de még nem élvezek el,nagyon élvezem ahogy baszol engem. 
Felegyenesedünk megragadod a csípőmet, és csak nyomod nyomod keményen ritmusosan. 
Érzem, hogy már nem bírom tovább, hirtelen felkiáltottam Aaaaaáááhhh Elélveztem végre a kemény baszástól farkadtól!! 
Érzed lüktető puncimat merev farkad körül.
 De te még nem…még jobban begyorsítasz, és a már gyönyörű fenekemet paskolod…Még be sem fejeztem az élvezést, te megint bele is lőtted a táradat… Kicsit megpihenünk,de ahogy folyik ki a spermád a puncimból begerjedsz a látványra…igazi kan csödör vagy! 
Ezután a csiklómat simogatod, majd egyetlen mozdulattal tövig belém tolod felülről a dákodat.. Mozgás közben a melleimet elhalmozod vad csókokkal Most szeretkezünk kicsit…majd gyórsolunk,hátadat most összekarmolom,hevesen dobálom magam, ezért lefogod a csípőmet, s olyan gyorsan döfködsz, hogy hamarosan megint meg lett az eredménye: akkorát élveztünk,mindketten egyszerre mint eddig még soha. Hívás díja 1580.- brutto/perc Telefonszámom:
0-24 Non-stop elérhető vagyok!
 
 
Élő erotikus forró vonal.
Szia Alexa vagyok egy szexmániás nő
 

Imádok focizni gyere rúgj nálam gólt. Előjátékként kebel szexel kényeztetnélek, gyere dugd meg a hatalmas cicimet.. Szép borotvált babapuncim nyalnivaló, basznivaló, imádnád. Nagy kerek feszes fenekem várja, hogy beted a kemény farkadat. Bársonyos hangomat imádni fogod ahogy élvezek, gyere élvezz a számba. Gyönyörű hosszú combú lábam várja ,hogy szétnyissam a hangodra, begerjedve együtt masztizzunk.
Szeretkezzünk együtt egy hatalmasat, szívesen leszek a légiutas kísérőd a fellegekben!

Hivj és élvezz! Domina és szerepjáték is szóba jöhet.
Élő  erotikus forró vonal 635.- /perc ÁFA-val
0-24 Non-stop elérhető vagyok!
 
 
Élő erotikus forró vonal.
Szia Mona vagyok egy érett MILF dús keblemet megdughatód!
 
Imádok maszturbálni szinte mindig nedves a puncikám vágyok a kemény faszodra! Érzéki hangomba szerelmes leszel, megnyugtató és vad egyben nagyon erotikus! Szeretem seggbe és szájba is. Egyszerre több férfival is jól elbánok ,de néha jó egy kis szeretkezés …teljesítem minden mocskos vágyadat legyez az bármi!! Szopós számba tedd a nagy farkadat,és lenyelem a finom gecidet! Ha csak beszélgetni szeretnél Hívj nyugodtan! Szerepjátékokat is nagyon szeretem! Meglátod nem fogsz csalódni!
 
Csók, Telefonszámom
 
 
 

0-24 Non-stop elérhető vagyok! Élő  erotikus forró vonal 635.- /perc ÁFA-val ha épp nem tudtam felvenni, kérlek hívj  kitartóan!

Élő erotikus forró vonal

Szia Zoé vagyok egy20 éves tűzes kislány! Elsétálunk a naplementés mólótól távolabbra ahol alig vannak a homokos parton, és mikor már a hajók is egy kis vitorlásnak látszanak leülünk a homokba, és ölelkezve csókolózni kezdünk. Hamar lekerült rólunk a ruha, és te minden egyes porcikámat elhalmozod csókokkal. Utána én kezdtem izgatni merevedő szerszámodat. Az ágyékod fölé guggolok, a számba veszem a farkadat, és ütemes bólogatásokkal keményre szívom. Ezután két kézzel behelyezem magamnak a méretes szerszámodat, majd rugózni kezdek rajta fel és le, miközben te a csiklómat simogatod.. Amikor hallom egyenletes és egyre hangosabb nyögéseidet,gyorsabban kezdem el mozogni, hiszen nem akartam kielégületlen maradni. Ám te megvártál, s mikor elértük a csúcsot, kikaptad belőlem, és a még mindig lüktető puncimra élveztél! Be is sötétedett.. De te megkívántál megint engem a forró homokban. Megelégszel azzal, hogy most csak leszoplak?vagy a testemet akarod megkapni? – doromboltam. – válaszoltál halkan. Mindened kell! Oké A heréidet kezdtem simogatni, markolni finoman, és közben szívtam a péniszedet is.. Élveztem, ahogy folyamatosan dagad a számban, és kitölti azt. Ütemesen mozogtam rajta. A nyelvemmel a makkodat simogattam, a kezemmel húzogattam a bőrt a dákódon hol gyorsabban, hol lassabban. Időnként nagyon megszívtam, mert láttam rajtad, hogy nagyon élvezed. Kicsit előredőltél és dörzsölgetni kezdted a csiklómat. Amitől én nagyon beindultam …Belém hatoltál az ujjaiddal s ez annyira felizgatott téged, hogy éreztem, amint kőkeménnyé válik és lüktetni kezd a szerszámod a számban. Tudtam, hogy most el fogsz élvezni, de nagy örömöt akartam neked ezzel szerezni, ezért a számban tartottam a farkadat és le is nyeltem az utolsó cseppig a finom gecidet. Egész tenyérrel simogni kezdtél..ezután belecsókóltál a nedves puncimba. Halkan felnyögök, te gyengéden nyalsz tovább, majd a nyelvedet mélyen a vaginámba fúrod. Próbálok nem hangos lenni, de képtelen vagyok rá…Amikor a csiklómat kezded nyelvezni, eltolom magamtól. Kérdően néz rám. Gyorsan hanyatt löklek..és rád mászva megmarkoltam a kemény szerszámodat és beleültve meglovagollak közben te heves csókokkal halmozod el a melleimet. Szinte egyszerre élvezünk el jó hangosan a csendes parton. Hívás díja 1580.- brutto/perc Telefonszámom: 06-90-603-222

0-24 Non-stop elérhető vagyok!

Szia Virág vagyok egy szőke hajú, vékony, nagy cicis cicalány.

 Ha egy igazi bombázó Barbie babára vágysz nem is kell tovább keresgélned.. Hívj! Szerencsére nem az üres fejű kategóriát képviselem így ha egy tartalmas beszélgetésre vágysz vagy szeretnéd kiönteni valakinek a szíved azt is szívesen meghallgatom ..
Én egy mosolygós, életvidám, szenvedélyes és érzéki szöszi vagyok, keskeny derékkal egy harapnivalóan kerek popsival. Kis egzotikus vadmacska… várja hívásodat túlfűtötten a vágytól! egzotikus kalandban lesz részed velem!! Szerepjátékokat nagyon szeretem. Lábimádat. Fetis..Domina. 
Minden amire vágysz! Élő  erotikus forró vonal 635.- /perc ÁFA-val
 
 

0-24 Non-stop elérhető vagyok! 

Élő erotikus forró vonal

 
Szia Bella vagyok,egy szűk lyukú MILF.
 
 Forró pinám  arra  vár, hogy benyomd a farkadat tövig.
A mellbimbóim  ágaskodnak, vedd a szádba és szopogasd.
 Húsos farkaddal dugd meg a nagy  melleimet és locsold össze a spermáddal. 
A szopós számmal kényeztetném a farkadat. Imádok szopni és imádom a geci ízét, lenyelem az utolsó cseppig.
Négykézláb várom, hogy belém hatolj. 
Baszhatod a pinámat és a popsimat is felváltva, mert én azt is szeretem!
 Perverz, pajzán, bizarr játékok, szerep és domináns játékok… Minden amire élvez a kemény farkad.
Szeretem  hallgatni, amint belém vered a farkad és hatalmasat élvezel! 
Minden amire csak vágysz !
Fülledt erotikára, titkos, perverz szexre vágysz? Hívj! Non-Stop 0-24 elérhető  vagyok,  ha épp nem tudtam felvenni, kérlek hívj  kitartóan! Élő  erotikus forró vonal 635.- /perc ÁFA-val  06-90-603-699

0-24 Non-stop elérhető vagyok!!

Élő erotikus forró vonal
 

Szia Tomika vagyok  egy igazi szépfiú.

 21 éves Biszex  20/6cm méretű enyhén szőrös kemény farokkal várom a hívásodat!
Masztizzuk egyet bepucsítva szeretem lazán és durván is!
Szeretem a szaftos puncit nyalni és  kemény eres faszt szopni, seggbe élvezni szeretek a legjobban!
 
TEDD MEG AZ ELSŐ LÉPÉST ÉS HÍVJ!! NEM BAJ HA HETERÓ VAGY !ÉLD MEG A VÁGYAID. EGY ÉLETED VAN!TABUK ÉS GÁTLÁSOK NÁLAM NINCSENEK…
 
Ha most ismerkedsz, kezdő vagy a dolgokban, nálam jó helyen jársz 
Imádom a felfedező, a világra nyitni akaró pasikat-lányokat. 
Kitüntetett kényeztetés vár, bármiben amit csak szeretnél 
 
Ha hívsz, kérdezz nyugodtan, nincs rossz kérdés.Teljesítem minden vágyad piszkos és mocskos fantáziádat.
Telefonszámom: 06 90-603-688