Az Úr nőd vagyok és mindent teljesítened kell nekem vagy különben véresre verlek a pálcámmal! 0-24 ig hívj te szolga!

Én a konyhában, vagyok vacsorát csinálok. 
Utánam jössz, és simogatni kezdem a formás popsimat.
 Hátranyúlok, a tarkódnál fogva közel húzlak magamhoz, és miközben megcsókollak, az ágyékodhoz dörzsölőm a fenekem.
 Teljesen begerjedsz tőlem, feláll a farkad és letéped rólam a ruhámat a tangámat is, hogy nyalhasd a édes puncimat. 
Mikor gyöngéden nyögdécselni kezdek, felállsz és hagyod, hogy egy kicsit Én is kényeztesselek a kezemmel majd a számmal szopni kezdem a nagy farkadat te közben fogod a hosszú hajanat… utána a lábamat, és a combomat kezded simogatni,puszilgatni.. Pár perc múlva úgy gondolod, hogy elég, és rám fordult, és belém tolod a vastag eres farkadat… Egyenletesen mozogsz rajtam ki-be később óvatosan megfordulunk én kerülök felülre, és meglovagollak közben megfogod a melleimet, amelyek ütemre mozognak velem együtt. Kissé megemelkedek és a bimbóimat a szádba teszem és keményre szíod őket. 
Majd a derekamra teszed a kezedet és kéred, hogy lassítsak a tempón, mert nem fogod sokáig bírni, de én inkább körözni kezdtem a csípőmmel.
Uppsz Az arcodról leolvasom,hogy haragszól rám, mert nem tudtál megvárni, de mégis boldog vagy, mert ilyen nagyot még senkivel sem élveztél mostanába…és folytatni akarod,hogy nekem is ilyen jó legyen,mit neked…megakarod hálálni duplán ezt az élményt. Letérdelek a padlóra, és a díványra hajlok pucsitva Te meg hátulról belém hatolsz.. Teljesen belém nyomod a farkadat és átölelsz,hogy a csiklómat is simogathasd. Biztos akarsz lenni benne, hogy én is elélvezem. Megint lassú, hosszú lökésekkel kezded, finoman és gyorsan.. közben játszól a csiklómmal és az egyik mellemmel. Én ekkor rászorítok a puncimmal ami nagyon tetszik neked és begyorsítasz. Tíszta libabőr leszek… Remélted, hogy nem kell már sok nekem az elélvezéshez…alig bírod… Kezdek egyre hangosabb lenni nyögök..aaaaahhh szinte sikoltozóm..,de még nem élvezek el,nagyon élvezem ahogy baszol engem. 
Felegyenesedünk megragadod a csípőmet, és csak nyomod nyomod keményen ritmusosan. 
Érzem, hogy már nem bírom tovább, hirtelen felkiáltottam Aaaaaáááhhh Elélveztem végre a kemény baszástól farkadtól!! 
Érzed lüktető puncimat merev farkad körül.
 De te még nem…még jobban begyorsítasz, és a már gyönyörű fenekemet paskolod…Még be sem fejeztem az élvezést, te megint bele is lőtted a táradat… Kicsit megpihenünk,de ahogy folyik ki a spermád a puncimból begerjedsz a látványra…igazi kan csödör vagy! 
Ezután a csiklómat simogatod, majd egyetlen mozdulattal tövig belém tolod felülről a dákodat.. Mozgás közben a melleimet elhalmozod vad csókokkal Most szeretkezünk kicsit…majd gyórsolunk,hátadat most összekarmolom,hevesen dobálom magam, ezért lefogod a csípőmet, s olyan gyorsan döfködsz, hogy hamarosan megint meg lett az eredménye: akkorát élveztünk,mindketten egyszerre mint eddig még soha. Hívás díja 1580.- brutto/perc Telefonszámom: 0690603200